viernes, 30 de septiembre de 2016

SÍMBOLS D'ABANS DE L'EDAT MITJANA

HORÒSCOP D'AQUARI
Font: http://www.todosloshoroscopos.es/mejores-parejas-para-acuario/



Aquest símbol és el signe de l'aquari en l'horòscop.

L'horòscop és una predicció no demostrada, que només s'ho creu la gent que hi creu.
Jo parlaré de l'aquari: 
Del 21 de gener al 19 de febrer. Un aquari és simpàtic i humanitari. És honest i lleial, original i brillant. Un aquari és independent i intel·lectual. Els hi agrada lluitar per causes bones, somniar i planificar per un futur feliç, aprendre del passat, els bons amics i divertirse. Tenen una personalitat forta i atractiva. Hi ha dos tipus d'aquari: el que són tímids, sensibles i pacients i els que són extravertits i inquiets.




EL YIN I EL YANG
               Font: http://data.whicdn.com/images/56663801/large.png



Aquest símbol s'anomena: YIN YANG
Prové de la filosofia xinesa, tot i que se la retroba en gran part de la filosofia oriental en general. És un principi cosmològic que explica la dualitat de tot allò que existeix en l'univers.
Cada cosa té el seu oposat ja que res no és completament Yin o completament Yang. No poden existir l'un sense l'altre. Cada aspecte Yin o Yang pot subdividir-se al seu torn en Yin i Yang indefinidament. El Yin i Yang formen un equilibri dinàmic. Sempre hi ha l'un en l'altre.




L'ESTRELLA DE DAVID
Font: http://www.shalomjerusalen.com/2016/07/el-significado-de-la-estrella-de-david.html?m=1

També és anomenada escut de David o segell de Salomó.Pertany als símbols del judaisme. Els seus origens es lliguen al rei David però no és clar el seu significat. Per alguns és la transformació d'un signe de Zoroastre anterior, per altres és una mena de carta astral sobre el naixement del rei, i d'altres afirmen que és el dibuix format per les lletres del seu nom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario